În 16 iunie 1950, Valentino şi Mario Morelli au pus bazele înfiinţării unei întreprinderi familiale în localitatea Trento, din Italia, dedicându-se activităţilor viticole, de producere a butaşilor.


Activitatea s-a extins şi este dusă mai departe, de a treia generaţie, de către Silvano Morelli. Prin experienţa dobândită Silvano Morelli continuă şi dezvoltă cu succes activitatea firmei în domeniul producţiei, diversificării gamei sortimentale şi comercializării de: butaşi de viţă de vie, arbori, arbuşti şi plante ornamentale.


De-a lungul timpului firma a evoluat şi în localitatea Verona, unde în anul 2000 s-a înfiinţat o pepinieră în suprafaţă de 40 Ha teren, cu o producţie anuală de peste 4 milioane de plante.


Astfel, dispunând de capacitate proprie de distribuţie internaţională, în anul 2004, activitatea firmei a luat amploare şi a pătruns şi pe piaţa din România. Tot în acest an, datorită necesităţii de a oferi clienţilor produse şi servicii complete de calitate, s-a înfiinţat firma Vigneto Consult, specializată în comercializarea butaşilor şi a plantaţiilor de viţă de vie pentru cele mai mari crame din România cât şi pentru micii întreprinzători.


Ca o încununare a succesului pe piaţa din România, la împlinirea a 65 de ani de experienţă în domeniu, a luat naştere societatea comercială LANDISA PLANT, cu sediul în Arad, str. Constituţiei, nr. 57, care oferă o gamă impresionantă şi foarte variată de: arbori, arbuşti, conifere, arbuşti pentru gard viu, butaşi de viţă de vie, pomi fructiferi, gazon şi flori.


Specialiştii societăţii stau la dispoziţia clienţilor şi oferă sfaturi utile în a găsi soluţiile optime pentru amenajarea spaţiilor verzi.


Alegând Landisa Plant, puteţi crea un loc mirific pentru dumneavoastră şi familie.


Vă aşteptăm cu drag!